Srpski proizvodSpasavanje-podataka.info je deo srpske kompanije Xelart Holdings d.o.o. iz Beograda, a bavimo se spasavanjem podataka sa svih vrsta medija, po vrlo povoljnim cenama za profesionalnu uslugu ovakve vrste. U protekloj deceniji stekli smo veliko iskustvo u ovom poslu i uspešno rešavamo veliki procenat slučajeva sa neispravnim hard diskovima, USB fleš i memorijskim karticama. Korišćenjem naših usluga pomažete Srbiji, jer pored toga što novac ostaje u zemlji (nismo strana franšiza), mi zapošljavamo ljude, plaćamo poreze i uplaćujemo deo zarade udruženjima koja pomažu ugroženim licima.

U mogućnosti smo da spasimo podatke sa neispravnih hard diskova (oštećenja ploča ili izgorele elektronike), polomljenih ili pokvarenih USB flash memorija, memorijskih kartica itd..

Procena mogućnosti za oporavak podataka je besplatna do 2 uređaja i potrebno je da nam donesete ili pošaljete uređaj u servis. Ukoliko nismo u mogućnosti da spasimo podatke, ni u kom slučaju uređaj ili medij neće biti predat nazad u lošijem stanju nego što je bio.

Ako su Vam podaci veoma važni, budite sigurni da ćemo im pristupiti sa najvećom odgovornošću i da su kod nas potpuno bezbedni, a oporavak fajlova veoma moguć, iako postoje stvari koje ni mi ne možemo popraviti. Ali ništa ne košta da probate i potpuno je bezbedno.

Budite slobodni da nas pozovete ili nam pišete ako imate bilo kakvih pitanja u vezi spasavanja podataka, popravki hard diskova, USB flash memorija itd..

Servis se nalazi na Novom Beogradu, ispred zgrade je parking (besplatan i plava zona) i veoma lako nas možete naći, ima odličnu vezu sa celim gradom. Primamo i šaljemo opremu brzom poštom, za celu Srbiju.

 Srbi za Srbe