O nama

Spasavanje-podataka.info

Spasavanje-podataka.info je deo servisa računara iz Beograda koji se profesionalno bavi spasavanjem podataka sa svih vrsta medija. Naši serviseri imaju i preko 2 decenije iskustva u ovom poslu i poznaju samu srž problema. Uspešno rešavamo veliki procenat slučajeva sa neispravnim hard diskovima, USB fleš i memorijskim karticama. Pored toga, radimo i softversko spasavanje podataka u slučajevima izbrisanih podataka i softverskih problema sa uređajima.

Ako su Vam podaci veoma važni, budite sigurni da ćemo im pristupiti sa najvećom odgovornošću. Kod nas su vaši podaci potpuno bezbedni, a oporavak fajlova veoma moguć. Postoje i slučajevi koje ni mi ne možemo rešiti, ali ništa ne košta da probate.

Pišite nam ako imate bilo kakvih pitanja u vezi spasavanja podataka, popravki hard diskova, USB flash memorija itd. i naši serviseri će vam dati kvalitetan i brz odgovor.

Servis se nalazi na Novom Beogradu i veoma lako nas možete naći, ima odličnu vezu sa celim gradom. Primamo i šaljemo opremu brzom poštom, za celu Srbiju sa Kosovom i Metohijom.

Korišćenjem naših usluga pomažete Srbiji, jer nismo strana franšiza, pa novac ostaje u zemlji.